Categorii

Articole handmade... cu dragoste de la Dominokids.ro!
1
nov
1
Domino Kids Blog
Articole handmade... cu dragoste de la Dominokids.ro!

Inca din prima clipa de la aflarea frumoasei vesti ca in pantecul tau vietuieste micul ingeras, comoara pe care abia astepti sa o strangi la piept, incepi sa fi preocupata in a-i procura cele mai sigure, confortabile si deosebite hainute, jucarii sau articole de ingrijire.

„Cel mai bun lucru pe care poti sa-l cheltuiesti pentru copiii tai este timpul tau.”

Louise Hart

Inca din prima clipa de la aflarea frumoasei vesti ca in pantecul tau vietuieste micul ingeras, comoara pe care abia astepti sa o strangi la piept, incepi sa fi preocupata in a-i procura cele mai sigure, confortabile si deosebite hainute, jucarii sau articole de ingrijire. Pe toate ti le imaginezi a fi unice si personalizate, si iti doresti ca acestea sa ii foloseasca pe intreg parcursul dezvoltarii sale, atat din punct de vedere cognitiv, cat si emotional.

Fiecare lucrusor este special, iar timpul este foarte pretios, fiecare clipa conteaza, iar cea mai mare bucurie este sa iti vezi copilul fericit. Fiecare zambet, fiecare gest, fiecare sunet al copilului iti umple inima de bucurie, si pentru a ti se implini toate aceste dorinte, echipa dominokids.rovine in ajutorul tau!

From Dominokids.ro…. With love!

Ti-am pregatit cele mai varietate si personalizate articole handmade, confectionate cu multa dragoste, rabdare, atentie si daruire. Deoarece iubim frumosul, culoarea, formele si suntem curiosi, inspirati si creativi, realizam cele mai interesante articole handmade, personalizate.

Fie ca iti doresti o piesa vestimentaratricotata sau cusuta manual, pictata sau realizata dupa gustul tau, sau o piesa unica pentru botez, taiere de mot/turta sau aniversare, o carte senzoriala din bumbac sau fetru, un cub cu activitati senzoriale pe care il poti personaliza in functie de ce iti doresti sa invete puiul tau, o jucarie  sau o piesa de mobilier personalizata pentru camera copilului, o amintire sau un cadou pentru mamica sau bebe, visul tau va deveni realitate cu ajutorul dominokids.ro!

Cu putina imaginatie si indemanare un lucru nesemificativ se poate transforma in ceva minunat ce poate atrage atentia celor din jur, ceva unic, dar frumos in acelasi timp. Fiecare piesa este confectionata, modelata,pictata manual, realizata de la 0 sau imbunatatita precum doresti. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, non-toxice, bine finisate si lucrate cu multa atentie la detalii, pentru ca micutul tau sa fie in siguranta.

Ofera-i micutului tau cele mai frumoase amintiri!…. Cu dragoste de la Dominokids.ro!

Comment

low dose cialis cost

ivermectin pills for sale Tadalafil 20mg

batuele Aug 19, 2022

Adauga comentariu