Categorii

Pentru ca multumirea Dumneavoastra este importanta pentru noi , ne dorim sa fim cat mai aproape de standardele dumneavoastra de satifactie. De aceea , daca nu va incanta produsele cumparate , le puteti returna si noi sa va inapoiem contravaloarea acestora.

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivelein termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii ), daca acesta (contractul de prestare a serviciului respectiv ) nu a fost epuizat , sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor , sau –

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat) sau –

-  de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti) sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Dreptul de returnare se aplica numai produselor comandate si platite prin intermediul site-ului.

Momentul incheierii contractului la distanta este reprezentat de confirmarea comenzii de catre Domino Kids prin suport durabil , doar a comenzii efectuate prin site-ul nostru www.dominokids.ro .

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru (http://dominokids.ro/contact) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Dreptul de retragere se adreseaza doar persoanelor fizice!

Daca va retrageti, Domino Kids va inapoia contravaloarea produselor returnate in maxim 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului, in urmatoarele modalitati:

- Pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
- Pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
- Pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

 Suma inapoiata include numai pretul facturii al produselor returnate. Domino Kids nu isi asuma obligatia de a returna costul livrarii initiale, daca aceasta a fost facuta printr-o alta modalitate decat cea oferita standard de Domino Kids (exemplu red code, urgenta, etc.)

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului!

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului ( IN SPECIAL ARTICOLELE HANDMADE CARE SUNT 100% PERSONALIZATE), produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original si cat mai putin, cu ambalajul deteriorat (facand exceptie produsele care sunt ambalate în cutii de plastic lipit și care nu pot fi deschise decât printăiere), insa ,Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor, rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Domino Kids poate solicita o suma de bani modesta pentru refacerea ambalajului deteriorat. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.dominokids.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Va rugam ca in momentul expedierii, coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura 
2. Certificatul de garantie al produsului in original (cel oferit de producator, nu de vanzator)
3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail dupa momentul completarii
 formularului de retur).

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

-Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea contractului de către profesionist

- furnizarea de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care Domino Kids nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

-  Produse perisabile – Consumatorul nu poate denunta unilateral (vezi articolul 10,litera C din O.G.34/2015) contracte de furnizare a unor produse , ce prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora , altera rapid –hrana de bebelusi                    ( alimente,lapte,piureuri,sucuri, etc.)

- Produse de ingrijire personala si igiena ,din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena(pompe de san, protectii mameloane,irigatoare, casti, lenjerie intima,biberoane, suzete, tetine,Canute,jucarii de dentitie,termometre rectale,nebulizatoare,aspiratoare nazale, etc.) 

-Produsele personalizate ( in special cele din categoriile Handmade si Servicii bebelusi care sunt produse realizate dupa specificatiile clientului 100%)dar nu numai.

-Produsele comandate si facturate pe Persoana Juridica sau PFA.

-  Furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

-  Furnizarea de ziare, periodice și reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicații;

- Contractele încheiate în cadrul unei licitații;

-  Furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).