Categorii

Plata produselor comandate de pe site-ul www.dominokids.ro  conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor (VEZI EXCEPTII). Domino Kids isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre Domino Kids la adresa de e-mail comenzi@dominokids.ro , sau prin card bancar, prin virarea totala a sumei pentru produsul/produsele comandate. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Domino Kids. Daca doriti detalii suplimentare, ne puteti contacta la +40737115312.

Plata prin card online:

Plata prin card online este acceptata pentru urmatoarele tipuri de carduri: Visa, MasterCard, Maestro, inclusiv cardurile obisnuite de salarii.

Plata prin card este 100% securizata de catre partenerul nostru de procesare plati EuPlatesc.ro , fiind redirectionat la efectuarea platii , catre o pagina securizata, unde vi se vor solicita sa introduceti datele cardului Dumneavoastra.

Mai multe detalii despre siguranta , certificari de siguranta privind plata prin card pe site-ul nostru, gasiti la www.euplatesc.ro .

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.dominokids.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Domino Kids va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele, din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Domino Kids, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile eventual in format electronic prin adaugarea acestora de catre Domino Kids in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: sesizari@dominokids.ro

Plata prin PaybyClick este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie. Optiunea pentru plata Plata cu 1 click poate fi activata de catre Utilizator sau Cumparator.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru plata in rate va rugam sa intrati pe pagina Plateste in rate.