Categorii

Dragi mamici si tatici,

 

Povestea noastra este una despre dorinta, dragoste, puritate, protectie si nostalgie…

Ma numesc Georgiana Bobosea, sunt mamica a doua minuni ale vietii, mult dorite si asteptate…

Ideea a luat nastere o data cu dorinta de a strange in brate propriul copil.

Dupa multa asteptare, eu si viitorul tatic, ne-am hotarat sa mergem in Turcia pentru a ne incerca norocul unei Fertilizari in Vitro.

Am privit cu emotie cand mi-au spus ca totul decurge bine, si voi avea in pantec doua celule pline de viata.

Eram in ziua de Craciun cand am primit vestea ca visul meu va deveni realitate, insa nu stiam inca, daca voi avea un singur puisor sau fericirea mea va fi dubla.

La scurt timp a venit si cea de a doua veste minunata. In pantecul meu se aflau doua suflete ce aveau sa imi lumineze viata.

O sarcina grea insa, cu multe incercari si emotii, cu multe urcusuri si coborasuri.

Insa, acea perioada grea a sarcinii a adus primele caramizi ale unui gand, ce urma sa devina un proiect.

Mobilitatea mea era redusa din cauza burticii  si a numarului mare de kg acumultate pe parcursul sarcinii, cat si de frica unei nasteri premature, imi era extrem dificil sa caut tot ce imi doream.

Imi doream sa fiu pregatita, sa fiu o mamica responsabila, bebelusii sa aiba tot ce este mai bun si mai frumos, dar mai aveam o dorinta :

sa existe o magie, sa am totul intr-un singur loc pentru venirea lor pe lume si sa nu mai fiu nevoita sa caut fiecare articol atat online cat si in magazinele fizice.

Pretentioasa si perfectionista de fel, incercam sa aleg ce este mai bun si util din fiecare loc, ajungand sa traversez orasul pentru un produs/serviciu dorit.

Asa am pus bazele unui proiect de suflet, privind crearea unui magazin online cu tot ce este necesar incepand din perioada sarcinii pana la primii ani ai copiilor.

Dupa ce binecuvantata zi a venit si i-am tinut la pieptul meu, ne-am hotarat asupra numelor, ce musai trebuiau sa corespunda cu ceea ce sunt ei in esenta si anume:

Lorzii sufletului nostru, dragostea neconditionata, blandete, fericirea nemarginita, bogatia inimilor noastre…

Dominic si Noah

Asadar, Domino kids a luat nastere , printr-o fusiune a celor doua nume ale copiilor nostri si cu dorinta de a oferi mai mult mamicilor si viitoarelor mamici ce si-ar dori sa existe aceeasi magie:

 tot ce este mai bun si necesar , intr-un singur loc, o echipa dedicata ce le sta la dispozitie spre a lua cele mai bune si potrivite decizii, o echipa ce transforma dorintele in realitate!

Gandul meu suna asa:

lasati viitoarele mamici sa se bucure pe deplin de acea perioada unica a sarcinii, lasati-le sa simta emotia fiecarei zile si fiecare miscare a pantecului , eliberati stresul si alergatura si cautati tot ce este necesar, util si frumos intr-un singur loc.

Lasati mamicile sa petreaca si sa se bucure de fiecare moment impreuna cu bebelusul sau copilasul sau, caci timpul nu sta pe loc, trece mai repede decat ne dorim. Nu are rost sa irosim timp valoros, cautand in mai multe locuri, caci

 Domino Kids este aici!

Lasati echipa noastra sa se ocupe de dorintele, nevoile dvs si primiti cele mai bune recomandari de la specialistii nostri.