Categorii

Site-ul www.dominokids.ro, numit in continuare DOMINO KIDS, este proprietatea SC  DO & NO MIRACLE KIDS SRL , inregistrata cu sediul social in Bucuresti, Str. Maior Vasile Bacila, Nr. 28-30, Tronson 1A, Biroul  nr. 1, Et. 2, Ap. 52, Sector 2, Cod postal 022848, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/4707/2017, CUI 37341473, avand contul IBAN: RO41 RNCB 0297 1544 7290 0001, deschis la Banca Comerciala Romana, numita in continuare Domino Kids.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Recomandam citirea cu atentie a acestora. DOMINO KIDS isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Domino Kids garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.dominokids.ro,  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Domino Kids, fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web - link - catre dominokids.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Domino Kids sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Domino Kids asupra informatiilor publicate pe site, intregul continut al site-ului dominokids.ro  –Website-ul, inclusiv tot continutul acestuia, logo-urile, denumirea, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date, cu sau fara legatura cu site-ul si continutul acestuia - sunt proprietatea Domino Kids si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Domino Kids a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.dominokids.ro  numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa sesizari@dominokids.ro. Postarea pe site-ul www.dominokids.ro , nu constituie o derogare de orice drept asupra sau in legatura cu site-ul. In afara celor acordate in mod expres prin prezentul document, nu dobanditi niciun drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu site-ul. Orice utilizare, reproducere, modificare, distribuire, transmitere, republicare, afisare a continutului site-ului fara obtinerea acordului prealabil scris al Domino Kids este interzisa.

2. Produsele si serviciile 

Domino Kids este un reseller (revanzator ) prin reprezentanti, colaboratori ai produselor si serviciilor prezente pe www.dominokids.ro  si nu raspunde de calitatea produselor, siguranta, autenticitatea marcilor (unde este cazul), si despre orice alta nelamurire , clientul se poate adresa fie Importatorului, Distribuitorului , Producatorului ,pentru informatii suplimentare despre produsele din acest magazin online.

Domino Kids isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii pe site-ul www.dominokids.ro .

Produsele comercializate prin intermediul www.dominokids.ro  sunt noi, in ambalajul original al producatorului sau personalizat Domino Kids si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Domino Kids isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Domino Kids, in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Domino Kids si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de tiparire sau afisare in ceea ce privesc preturile, caracteristicile, imaginile , etc. Daca pretul produsului sau alte caracteristici ale produsului au fost introduce gresit, iar livrarea nu s-a efectuat, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta in site-ul www.dominokids.ro .

In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate ulterior cu echipa Domino Kids.

Domino Kids nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). In categoria produselor realizate manual si a serviciilor pentru evenimente acestea pot suferi diferente foarte mari, deoarece sunt realizate la comanda in functie de materialele si continutul disponibil , culorile si accesoriile pot fi partial sau total diferite.

Continutul dominokids.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit, colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Domino Kids nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.dominokids.ro , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Domino Kids si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

- Comanda

Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site-ul www.dominokids.ro , prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres (unele produse sunt restrictionate platii prin ramburs, acestea , fiind acceptate numai in plata prin Card Bancar (online) sau OP- Transfer bancar, in suma integrala sau partiala a unui avans de minim 50% din valoare totala a produsului/elor.

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului respectiv.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca Domino Kids poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Domino Kids, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Domino Kids isi rezerva dreptul de a anula comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
- Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Domino Kids, in cazul platii online;
- Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site-ul www.dominokids.ro  sunt incomplete si/sau incorecte

 

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.dominokids.ro  conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor (VEZI EXCEPTII). Domino Kids isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre Domino Kids la adresa de e-mail comenzi@dominokids.ro , sau prin card bancar, prin virarea totala a sumei pentru produsul/produsele comandate. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Domino Kids. Daca doriti detalii suplimentare, ne puteti contacta la +40737115312.

Plata prin card online:

Plata prin card online este acceptata pentru urmatoarele tipuri de carduri: Visa, MasterCard, Maestro, inclusiv cardurile obisnuite de salarii.

Plata prin card este 100% securizata de catre partenerul nostru de procesare plati EuPlatesc.ro , fiind redirectionat la efectuarea platii , catre o pagina securizata, unde vi se vor solicita sa introduceti datele cardului Dumneavoastra.

Mai multe detalii despre siguranta , certificari de siguranta privind plata prin card pe site-ul nostru, gasiti la www.euplatesc.ro .

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.dominokids.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Domino Kids va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele, din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

.Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile eventual in format electronic prin adaugarea acestora de catre Domino Kids prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.

 In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: sesizari@dominokids.ro

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara.Domino Kids isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti si oriunde in tara pentru comenzile mai mari de 300 RON (cu TVA).

Pentru comenzile mai mici de 300 RON (cu TVA) in Bucuresti si in tara se aplica o taxa de livrare de 18 lei.

 Domino Kids se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Timpul de procesare al comenzii este de 1-3 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor precomandate, timp la care se adauga durata expeditiei de 1-3 zile lucratoare in functie de modalitatea de transport aleasa de Dumneavoastra

 Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 40 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Pretul transportului va fi specificat pe pagina de confirmare a precomenzii , inainte de finalizarea acesteia. Finalizarea precomenzii reprezinta acordul dumneavoastra privind informatiile legate de  taxele de transport.

Va rugam sa specificati intervalul orar in care se poate realiza livrarea produselor in sectiunea comentarii din formularul de precomanda .

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

Domino Kids isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Domino Kids care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Domino Kids fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Domino Kids de la acest client.

5. Promotii si concursuri

Domino Kids stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Domino Kids nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (care detin un astfe de document), sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Domino Kids fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Domino Kids de la acest client. In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului. Raspunderea Domino Kids pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, data mentionata in factura fiscala care insoteste produsele. Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: "Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".

7. Dreptul de retragere

Pentru ca multumirea Dumneavoastra este importanta pentru noi , ne dorim sa fim cat mai aproape de standardele dumneavoastra de satifactie. De aceea , daca nu va incanta produsele cumparate , le puteti returna si noi sa va inapoiem contravaloarea acestora.

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivelein termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii ), daca acesta (contractul de prestare a serviciului respectiv ) nu a fost epuizat , sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor , sau –

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat) sau –

-  de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti) sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Dreptul de returnare se aplica numai produselor comandate si platite prin intermediul site-ului.

Momentul incheierii contractului la distanta este reprezentat de confirmarea comenzii de catre Domino Kids prin suport durabil , doar a comenzii efectuate prin site-ul nostru www.dominokids.ro .

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru www.dominokids.ro  formularul standard de retur sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Dreptul de retragere se adreseaza doar persoanelor fizice!

Daca va retrageti, Domino Kids va inapoia contravaloarea produselor returnate in maxim 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului, in urmatoarele modalitati:

- Pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
- Pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
- Pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

 Suma inapoiata include numai pretul facturii al produselor returnate, iar Domino Kids nu isi asuma obligatia de a returna costul livrarii initiale, daca aceasta a fost facuta printr-o alta modalitate decat cea oferita standard de Domino Kids (exemplu red code, urgenta, etc.)

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului!

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului ( IN SPECIAL ARTICOLELE HANDMADE CARE SUNT 100% PERSONALIZATE), produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri.

Produsele fara ambalajul original si/sau cu ambalajul deteriorat sunt acceptate, insa ,Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor, rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Domino Kids poate solicita o suma de bani modesta pentru refacerea ambalajului deteriorat. Diminuarea valorii produselor nu este descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.dominokids.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Va rugam ca in momentul expedierii, coletul sa contina urmatoarele documente/date:
1. Copie dupa factura 
2. Certificatul de garantie al produsului in original (cel oferit de producator, nu de vanzator)
3. Numarul de retur (numarul comunicat pe mail dupa momentul completarii
 formularului de retur).

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

-Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea contractului de către profesionist

- furnizarea de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care Domino Kids nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

-  Produse perisabile – Consumatorul nu poate denunta unilateral (vezi articolul 10,litera C din O.G.34/2015) contracte de furnizare a unor produse , ce prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora , altera rapid –hrana de bebelusi                    ( alimente,lapte,piureuri,sucuri, etc.)

- Produse de ingrijire personala si igiena ,din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena(pompe de san, protectii mameloane,irigatoare, casti, lenjerie intima,biberoane, suzete, tetine,Canute,jucarii de dentitie,termometre rectale,nebulizatoare,aspiratoare nazale, etc.) 

-Produsele personalizate ( in special cele din categoriile Handmade si Servicii bebelusi care sunt produse realizate dupa specificatiile clientului 100%)dar nu numai.

-Produsele comandate si facturate pe Persoana Juridica sau PFA.

-  Furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

-  Furnizarea de ziare, periodice și reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicații;

- Contractele încheiate în cadrul unei licitații;

-  Furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.dominokids.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.dominokids.ro , pot face comentarii si orice alte comunicari la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila,pot sa trimita e-cards, sa trimita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii atata timp cat continutul nu este obscen, defaimator, ilegal, amenintator, si nu incalca drepturile de proprietate intelectuala , nu contine virusi ,etc.

 Domino Kids isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Domino Kids nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Do&No Miracle Kids SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.dominokids.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. Domino Kids nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

 Domino Kids nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.dominokids.ro . Domino Kids nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.dominokids.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Domino Kids este exonerat de orice raspundere ce decurge din sau in legatura cu accesul sau utilizarea site-ului, aplicandu-se dar nelimitandu-se la: pierderi cauzate de indisponibilitatea site-ului sau a unor defectiuni tehnice ale acestuia; pierderi cauzate de virusi sau alte material daunatoare tehnologic; pierderea de venituri sau profituri; pierderi rezultate din imprejurari independente de vointa Domino Kids precum si pentru orice ale pierderi care nu sunt previzibile in mod rezonabil.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.dominokids.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Domino Kids detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

 Abonatii newsletter-ului dominokids.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului dominokids.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Domino Kids nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. Domino Kids isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Domino Kids are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

11. Politica de Confidentialitate si a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 Domino Kids garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Domino Kids pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,facturare, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre Domino Kids nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@dominokids.ro, sau prin posta la adresa: SC DO&NO MIRACLE KIDS SRL, Str.Maior Vasile Bacila, nr. 28-30, Tronson 1A, etaj 2, biroul 1, ap.52, Sector 2, cod postal 022848, Bucuresti. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite Euplatesc.ro .

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Domino Kids si EuroPaymant Services SRL, garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Domino Kids sau pe serverele EuroPaymant Services SRL. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

Domino Kids se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct pentru promovarea produselor si serviciilor. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.dominokids.ro  sunt transmise pe cale electronica, Domino Kids nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Domino Kids poate ,totusi , transmite informatia tertilor si in urmatoarele cazuri:

Protejeaza drepturile companiei SC Do&No Miracle Kids SRL.

 Previne o infractiune sau de siguranta nationala.

 Aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

 In cazul in care activitatea pe site-ul www.dominokids.ro nu respecta termenii si conditiile afisate si se aduc prejudicii intentionte

 In cazul in care compania SC Do&No Miracle Kids se afla in insolventa , voluntar sau involuntar, fiind achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date poate fi transferata noului operator doar cu acordul instantei.In cazul in care va aparea aceasta ultima situatie mentionata, veti fi informat prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.dominokids.ro .

La sesizarea utilizatorilor, Domino Kids va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. Informatiile furnizate catre Domino Kids sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Domino Kids, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Domino Kids nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Site-ul www.dominokids.ro  foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime. Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului www.dominokids.ro  (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. Domino Kids nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP. Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului www.dominokids.ro.  In aceasta situatie, Domino Kids nu poate garanta functionalitatea completa a site-ului www.dominokids.ro .

 Site-ul www.dominokids.ro  utilizeaza remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online. Domeniul web www.dominokids.ro  foloseste optiunea de publicitate Remarketing oferita de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe www.dominokids.ro . Distribuitorii terta parte, inclusiv Google, afiseaza anunturile noastre publicitare pe site-uri de pe internet.

Www.dominokids.ro  precum si distribuitorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terta parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinatie pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi in functie de vizitele anterioare efectuate pe site. Domino kids certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): dreptul de a cere Domino Kids sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; dreptul de a cere Domino Kids sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere Domio Kids sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; dreptul de a cere Domino Kids sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa sesizari@dominokids.rosau prin posta, la adresa: SC Do&No Miracle Kids SRL, Str. Maior Vasile Bacila, nr. 28-30, tronson 1, etaj 2, biroul 1, ap.52, Sector 2, cod postal 022848, Bucuresti.

Domino Kids nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Domino Kids nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.dominokids.ro in scopul precizat in prezentul document.

 Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile site-ului www.dominokids.ro , in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

 Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor site-ului.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor dominokids.ro , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Domino Kids a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.dominokids.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Domino Kids are categorii de produse personalizate adresate minorilor ( bebelusilor, copiilor,adolescentilor). Completarea formularului de comanda se va face de catre parinte sau un reprezentant legal al copilului, iar datele si/sau pozele minorului incarcate, furnizate in formularul de personalizare al site-ului dominokids.ro , reprezinta acceptul / acordul expres si neechivoc al tutorelui/reprezentantului legal al minorului spre procesarea datelor in scopul realizarii produsului comandat. Datele minorului nu vor fi folosite de dominokids.ro , decat in scopul comercializarii produselor personalizate cu datele minorului la cerinta parintelui, tutorelui, reprezentantului legal sau al serviciilor destinate minorului.

Serviciile oferite de catre www.dominokids.ro pot solicita date personale, precum date despre evenimente, locatii, etc. Acestea vor fi folosite doar in scopul realizarii serviciului dorit de catre client iar completarea acestor date, reprezinta acordul dumneavoastra expres si neechivoc.

Site-ul www.dominokids.ro ofera clientilor posibilitatea de a trimite poze sub forma de testimoniale, cu produsele comandate si / sau utilizate de catre clientii nostri in rubrica " Clientii nostri" .

Trimiterea pozelor spre aparitia recenziei, sub forma de testimonial de catre client, reprezinta acordul si acceptarea expresa si neechivoca a dumneavoastra (clientul), sub forma incarcarii si viualizarii pe site-ul www.dominokids.ro a imaginii, produsului si identitatii vizuale.

Trimiterea pozelor spre incarcarea de testimonial ce reprezinta un minor in sectiunea "Clientii nostri" , se face numai de catre parinte/tutore, reprezentatul legal al minorului, iar prin trimiterea pozei,  acceptarea/consimtamantul expres si neechivoc, spre vizualizare  in site-ul www.dominokids.ro se considera a fi dat.

Dominokids nu se face responsabil pentru copierea pozelor(de catre alte persoane) furnizate de catre client in vederea de testimonial - "Clientii nostri" si nu va fi tras la raspundere pentru eventualele neplaceri cauzate in acest sens.

12. Coduri de conduita

www.dominokids.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

13. Dispozitii finale

Domino Kids nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Domino Kids a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.dominokids.ro  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila spre concilierea problemelor este Georgiana Bobosea, putand fi contactata la adresa sesizari@dominokids.ro, sau telefonic la numarul 0737115312. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.dominokids.ro , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului nostru si Termenilor si conditiilor prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si conditiilei n mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si conditiile in versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastra.