Categorii

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Domino Kids isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti si restul tarii pentru comenzile de minim 300 RON (cu TVA).

Pentru comenzile mai mici de 300 RON (cu TVA) se aplica o taxa de livrare de 18 lei pentru expedierea standard. Daca doriti servii extra ca livrare urgenta, deschidere colet, se va aplica o taxa suplimentara in functie de serviciile dorite. De asemenea ne rezervam dreptul de a aplica o taxa suplimentare de livrare, in functie de zona, daca sunt multi km exteriori intre locatia dvs si orasul, localitatea de baza sau doriti expedierea prin alta firma de curierat decat cele partenere Domino Kids.

 Domino Kids se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Timpul de procesare al comenzii este de 1-3 zile ( pentru comenzile date in weekend), in functie de disponibilitatea produselor precomandate, timp la care se adauga durata expeditiei de 1-3 zile lucratoare in functie de modalitatea de transport aleasa de Dumneavoastra

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 40 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Pretul transportului va fi specificat pe pagina de confirmare a precomenzii , inainte de finalizarea acesteia. Finalizarea precomenzii reprezinta acordul dumneavoastra privind informatiile legate de  taxele de transport.

Va rugam sa specificati intervalul orar in care se poate realiza livrarea produselor in sectiunea comentarii din formularul de precomanda .

Costul livrarii este DOAR pentru situatiile de livrare fara km suplimentari. In cazul km suplimentari clientul va suporta costul acestora.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Domino Kids isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Domino Kids care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Domino Kids fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Domino Kids de la acest client.