Carte senzoriala - 8


CTMP8

Produsul este 100% realizat manual!

Produsul se poate personaliza, vezi detalii in descriere.

Timp de realizare si livrare intreaga carte: 10-12 zile.

Detalii

294,00 lei

Descriere - Carte senzoriala - 8

Vesele,frumoase,atractive si rezistente,carticelele din bumbac cu activități din fetru sunt minunate pentru a petrece timp de calitate cu puiutii vostri, stimulandu-le atât imaginatia si creativitatea, cât si dezvoltarea mușchilor mici ai mâinii si coordonarea mana-ochii. In functie de varsta si interesele copiilor, cartile ajuta la  invatarea literelor, cifrelor, culorilor, formelor, la identificarea diferitelor animale, legume si fructe. Mai mult, cei mici pot exersa prin intermediul cartilor abilitati de motricitate fina, cum ar fi inchiderea fermoarului, a sireturilor, a capselor sau a nasturilor.

Carticelele senzoriale personalizate pot fi un cadou ideal atat pentru copilasii vostri cat si pentru copilasii celor dragi.

Carticica poate fi un cadou ideal de sarbatori, deoarece aceasta poate avea ca personaj de coperta pe insusi Mos Craciun, precum il vedeti in imaginea produsului !

Carticica are 8 pagini + coperta PERSONALIZATA CU NUMELE CELUI MIC

Dimensiunea cartii este de 30x30 cm.

          Pe coperta poate fi ales un singur personaj, preferatul copilului, este de tip marioneta si are aproximativ 18 cm.

Personajul nu este sticker, este realizat din fetru colorat, DECUPAT MANUAL si RECONSTITUIT PRIN BRODERIE.

Carticelele sunt cusute INTEGRAL si pot fi spalate manual la 30 grade C.

Cartile sunt realizate din materiale textile, respectiv bumbac, vatelina hipoalergenica (in interior), catifea si satin, combinate pentru a anima o serie intreaga de activitati din fetru cu fermoare, nasturi, scai, mosi si babe, capse, figurine din spuma poliuretanica si mohair, cartile senzoriale sunt un foarte bun partener de joaca pentru copii.

         Atentie!!! In luna Decembrie numarul de comenzi este limitat, asadar va rugam sa plasati comenzile din timp, pentru a evita perioada aglomerata de sarbatori si eventualele intarzieri.

*Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Produsul acesta este realizat manual 100%, dupa specificatiile clientului, si poate prezinta diferente de culoare, nuanta, accesorii, continut.

*Produsul nu este destinat copiilor mai mici de 36 luni! Jucaria contine piese mici ce pot fi inghitite si exista riscul de sufocare! A se folosi sub stricta supraveghere a unei persoane adulte!

Recenzii

Scrie o recenzie

Carte senzoriala - 8

Carte senzoriala - 8

Produsul este 100% realizat manual!

Produsul se poate personaliza, vezi detalii in descriere.

Timp de realizare si livrare intreaga carte: 10-12 zile.

26 alte produse in aceeasi categorie: